Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täällä saat vapaasti mainostaa omia sivujasi.

Vieraskirja  1  2  >

Nimi

Kotisivut

Sähköposti

Kommentit
Roskapostisuojaus: Paljonko on seitsemän plus neljä?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Yksityinen  

Nimi: L
Kotisivut: http://paperangels.arkku.net

01.12.2017 12:10
Paper Angels - kuuletko siipien havinaa?

Nimi: Jezkebel
Kotisivut: http://saniaskanjoni.suntuubi.com/

29.11.2017 14:27
Oletko valmis astumaan Saniaiskanjonin pimeisiin metsiin, viilettämään avarilla nummilla, syöksymään aallokkoihin, tasapainoittelemaan kapeilla vuorilla, liittymään murhaajajoukkoon vai matkaamaan täysin yksin? Lopullinen valinta on sinun tassuissasi...

Tervetuloa uuteen Saniaiskanjoniin!

Nimi: Winoja
Kotisivut: http://aamunkajastus.suntuubi.com/

27.08.2017 00:12
Aamun Kajastus on susilla pelattava, realistinen roolipeli jossa pelataan kahdella lamalla; Seve ja Yur- laumoilla, mutta mukaan mahtuu aina myös erakoita. Roolipeli sijoittuu vuoteen 1950, viisi vuotta toisen maailmansodan jälkeiseen elämään Siperiassa, Ural-vuorien läheisyydessä. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan, taistella tovereidesi puolesta, selviytyä ankarista talvista ja vaaraa aiheuttavista karhuista ja muista pedoista? Tule mukaan pelaamaan muiden kanssa, mukavaan ilmapiiriimme mahtuu aina lisää pelaajia! Sivuston ikäraja on 14 vuotta.

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.suntuubi.com/

17.07.2017 15:00
Pentutarhassa leikkivä pentu, soturin taitoja opetteleva oppilas, taistelukentillä taisteleva soturi, rohkea parantaja vaiko viisas päällikkö? Kohtalon Kynsissä on monia polkuja, minkä niistä sinä valitset? Valitsetko pimeän polun murhaajan tiellä, vaiko valoisan klaanikissan tien? Tuleeko sinusta kenties legendaarinen soturi -vai muistetaanko sinut vain yksittäisenä petturina? Tuletko olemaan valloittaja vai se, joka alistuu kohtaloonsa? Valitse polkusi, luo kissasi ja lausu sanat "Veri on kohtalomme oikeus kyntemme" -ja näin sinusta tulee oikea soturi.

Nimi: Villapusakka
Kotisivut: http://kuolemanvarjot.suntuubi.com/

13.02.2017 14:12
Kuoleman varjot on vuoden 2014 tammikuussa perustettu kissoilla pelattava vieraskirjapohjainen roolipeli, jonka pohja perustuu Erin Hunterin luomaan Soturikissat-kirjasarjaan. Pelissä pelataan ensisijaisesti neljällä villikissojen klaanilla, jotka joutuvat selviytyäkseen taistelemaan keskenään riistasta sekä reviireistä — kunnioittaen samalla monia sukupolvia sitten perustettua ikivanhaa lakia.

Pelissä klaanien tavanomainen elämä kuitenkin hankaloituu entisestään, kun muuan susijoukko asettuu asumaan lähelle heidän reviireitään. Monia kissoja kuolee ja katoaa, ja metsän pitkään säilynyt tasapaino järkkyy huolestusttavalla tavalla. Kuinka heidän käy, kun ainoaksi vaihtoehdoksi susien häätämiseen tuntuu jäävän vain yhteistyö klaanien välillä? Voivatko kissat lopultakin unohtaa lukuisia vuodenaikoja kestäneet erimielisyytensä ja keskittyä yhteiseen viholliseensa?

Nimi: Unisiipi
Kotisivut: http://romukoppani.suntuubi.com

14.01.2017 20:35
Kiinnostavatko novellit, pidemmät jatkotarinat, kirja-arvostelut tai -esseet?

Ajatusteni romukopasta löytyy sekalainen kokoelma kaikkea edellä mainittua ja enemmänkin. Aiheet pyörivät ihmissuhteiden, soturikissojen ja fantasian ympärilllä. Tulevaisuudessa olisi tarkoitus laajentaa valikoimaa myös rikoskirjallisuuteen ja jännitykseen.

Tervetuloa lukemaan ja nauttimaan!

Nimi: Paju
Kotisivut: http://viisimaata.suntuubi.com/

03.01.2017 18:04
Viisi maata on juuri avattu tulokasystävällinen MLP-aiheinen tarinarope. Ylläpito on aktiivinen, eli kumpikaan ei lähde pois pitkäksi aikaa ilmoittamatta siitä.

Viisi maata sisältää nimensä mukaisesti viisi maata: Equalia, Fallislandia, Flowaria, Icetower ja Selvania. Kaikissa hallitsee prinsessa, paitsi Equaliassa on kaksi. Prinsessoja ovat Equalissa Half Moon ja Sweet Foam, Fallislandiassa Silver Shadow, Flowariassa Rising Flower, Icetowerissa Cold Shimmer ja Selvaniassa Rainbow Heart.

Ja tietenkin on sarjasta tuttuja paikkoja esim. Ikimetsä, joka on kyllä laajentunut, Harmonian elementtien luola ja uusia maiden poneillekin tuntemattomia paikkojakin.

Tule tutkimaan paikkoja tai jopa liittymään! Jätäthän kuitenkin kavionjälkesi viekkuun, vaikkei sekään ole pakollista...

terv. Vattu & Paju

Nimi: L
Kotisivut: http://paperangels.arkku.net

02.01.2017 13:08
Paper Angels - kuuletko siipien havinaa?

Fantasialla, romantiikalla ja seikkailulla höystettyjä tarinoita.
http://paperangels.arkku.net

Nimi: Dee
Kotisivut: http://berenike.suntuubi.com/

29.12.2016 20:51
Berenike on vuoden 2015 lopulla perustettu kopiointisivusto. Tervetuloa!

Nimi: Aury
Kotisivut: http://llvermorny.wix.com/koulu/

27.12.2016 14:55
Kaukana merien toisella puolen ja tuhansia maileja legendaarisesta Tylypahkasta, mount Greylockin huipulla, piilotettuna metsän ja loitsujen avulla sijaitsee yksi taikamaailman suurimmista salaisuuksista - Ilvermornyn koulu noidille ja velhoille.
Sen noidutut kiviseinät ovat seisoneet järkähtämättöminä aikojen läpi selviten hirvittävistä taisteluista ja voimakkaista myrskyistä tullakseen yhdeksi taikamaailman hienoimmista kouluista.

Ja juuri tämä kyseinen koulu toivottaa sinut tervetulleeksi.

//English version: llvermorny.wix.com/school

Nimi: Pirke
Kotisivut: http://asklepoison.suntuubi.com/

25.12.2016 17:29
Tahdotko laajan, rehellisen, panostetun ja tarkan mielipiteen sivustasi? Tunnetaan myös nimellä arvostelu.

Tervetuloa Asklepoisoniin, arvostelusivulle muiden joukossa!

Nimi: Ullakolla
Kotisivut: http://kuunkehra.suntuubi.com/

20.12.2016 21:13
~Olipa kerran viisi klaania. Myrskyklaani, Jokiklaani, Tuuliklaani, Varjoklaani ja Taivasklaani, jotka elivät metsässä noudattaen soturilakia. Jokaisessa klaanissa koulutettiin rohkeita ja taitavia sotureita. Olisiko nyt sinun vuorosi?~
Kuunkehrä on soturikissat-tarinaroolipeli, jossa tarinat sijoittuvat aikaan, jolloin Taivasklaani vielä asusti metsässä neljän muun klaanin kanssa. Toivotamme lämmöllä kaikki karvapallot tervetulleiksi!

Nimi: Ginweed95
Kotisivut: http://ginweed95.suntuubi.com/

14.12.2016 23:18
Hopeanuoli, Weed & Orion aiheiset sivut!
Jos et tiedä mistä oikein on kyse, niin mikset pistäytyisi sivuillani katsomassa?

''Olemme niin kaukana siitä saavuttamattomasta tiestä jolla he kulkivat, askel askeleelta, löydämme meidän paikkamme minkä maa on meille luvannut, ajat jotka kohtasimme palkitsivat meidät taistelun vaikeuksissa.''

ps. Jos käytte sivullani, jättäkää ihmeessä tassunjälkenne vieraskirjaan tai mainosviekkuun!

Nimi: Maya
Kotisivut: http://sevendays.suntuubi.com/

30.11.2016 15:13
Seven Days on aloittelijaystävällinen, nykyaikaan ja realismiin pohjautuva foorumiroolipeli, jossa päästään eläytymään kaikenikäisten ihmisten päivittäiseen elämään sekä normaaliin arkeen kaikkine juonenkäänteineen ja ihmissuhdesolmuineen.
Peli sijoittuu Japanin pääkaupunkiin, Tokioon - irtaudu siis hetkeksi omasta arjestasi ja astu jonkun toisen saappaisiin; Seven Days on täynnä tavallisten ihmisten tavallista elämää tavallisine haaveineen, murheineen ja sattumuksineen!

Nimi: Kuumakalle
Kotisivut: http://virtuaalitallira.suntuubi.com/

25.11.2016 21:56
Virtuaalitalli Rainbow on vihdoin valmis! Liittyminen on auki ja ulkoasukin on saatu vihdoin korjattua! Tervetuloa mukaan! <3: Kuumakalle

Nimi: Niameus
Kotisivut: http://rowancastle.suntuubi.com/

22.11.2016 21:27
Hei matkaaja! Näetkö tuon vanhan kuluneen linnan vuorten luona? Olen matkaamassa sinne ja ajattelin, jos haluaisit tulla seurakseni. Vaikka linna näyttääkin vanhalle, se on täynnä salaisuuksia. Haluan tutkia linnaa paremmin, mutta se olisi kivempaa sinun kanssasi. Kun olemme saapuneet suureen saliin olen varma että yllätyt!

Rowan Castle on siis ulkoasujen ym. kopiointisivu suntuubissa. Portit ovat sinulle auki, käy vain peremmälle!

Nimi: Tipsu
Kotisivut: http://skpeli.suntuubi.com

19.11.2016 21:57
Tervetuloa Aamukajastuksen polulle, uudelle tarinaroolipelin tapaiselle Soturikissat -pelisivustolle!

Aamukajastuksen polulla pelaaja luo oman klaaninsa, josta hän kirjoittaa tarinoita. Peliin kuuluvat olennaisena osana myös erilaiset toiminnot ja asioiden ostaminen, sekä kokemuspisteet, joita kissoille kertyy tiettyjen toimintojen myötä. Kaikenlaista voi tapahtua pelissä, sillä ylläpitäjät arpovat viikoittain erilaisia tapahtumia eri klaaneihin.

Tule sivulle pitämään hauskaa muiden pelaajien kanssa!

Sivut eivät ole minun, mutta minulla on lupa mainostaa.

Nimi: Flurry
Kotisivut: http://sokirope.suntuubi.com/

11.11.2016 15:11
SoKiRoPe on taas kerran yksi aloittelijaystävällinen Soturikissat-sarjaan pohjautuva roolipeli. Tervetuloa tutustumaan!

Nimi: Flurry
Kotisivut: http://sokirope.suntuubi.com/

11.11.2016 07:59
SoKiRoPe on taas kerran yksi aloittelijaystävällinen Soturikissat-sarjaan pohjautuva roolipeli. Tervetuloa tutustumaan!

Nimi: septic
Kotisivut: http://overcast.suntuubi.com/

06.11.2016 19:15
OVERCAST.

Zombie-infektion valtaama maailma, jonka ihmiskunnan on sortanut kriisitilanteen paniikki ja ahneus rikkauksista ja mukavuuksista. Aatteiden erimielisyydet ovat lähellä koitua ihmiskunnan kohtaloksi, vaikka suurin huolenaihe kuuluisi olla tartunnan saaneet.

Miten epävakauden ja pelon sortama ihmiskunta selviytyy Overcastin karussa maailmassa? Liity, ja päätä itse.

Nimi: Paradon
Kotisivut: http://granaattiomena.suntuubi.com/

28.10.2016 23:15
Hei siellä ääripäiden yhtymässä! Minun nimeni on Paradon (tiedän, ei mikään normi nimi) ja ylläpidän Granaattiomenaa, jonka aiheena toimii soturikissat. Aika tyhmää vai mitä? Taas yksi soturikissapeli, mutta Granaattiomena ei ole pelkkä peli, vaan tunnetta ja elämää. Ja Graniksen tie ei lopu muutamaan kuukauteen, pikemminkin muutamaan vuoteen, vähintään.

- Terveisin Graniksen ylläpito

Nimi: Twister
Kotisivut: http://tunturiviima.suntuubi.com/

28.10.2016 17:19
Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi sivustolle, joka ylpeänä kantaa nimeä Sydämenlyönnit. Sydämenlyönnit on kirjoittajansa ensimmäinen henkilökohtainen sivusto ja kätkee sisälleen niin kirja-arvosteluja, mielipidekirjoituksia kuin novellejakin. Ja jos kiinnostaa, diarysta voit seurata ylläpitäjän yksityiselämän pääpiirteitä. Tämän kaiken lisäksi tarjoamme sivulistausta ja arvostelupalvelun.

- Ystävällisin terveisin, Twister

Nimi: Villapusakka
Kotisivut: http://kuolemanvarjot.suntuubi.com/

24.10.2016 19:43
Kuoleman varjot on vuoden 2014 tammikuussa perustettu kissoilla pelattava roolipeli, jonka pohja perustuu Erin Hunterin luomaan Soturikissat-kirjasarjaan. Pelissä pelataan ensisijaisesti neljällä villikissojen klaanilla, jotka taistelevat keskenään riistasta ja reviireistä, kunnioittaen samalla monia sukupolvia sitten perustettua ikivanhaa lakia. Muista roolipeleistä erottuakseen, on kissojen elämään lisätty pahamaineiset sudet, jotka uhkaavat tuoda suuren taistelun klaanien jo valmiiksi rankkaan elämään. Kenenkään selviytymisestä ei ole takuuta, kun Kuoleman varjot lankeavat hiljalleen metsän ylle ja kietovat sen rikkumattomaan otteeseensa.

Tervetuloa!

Nimi: Nasunen
Kotisivut: http://skpisara.suntuubi.com/

20.10.2016 21:03
​Hei, kulkija

oletko kyllästynyt tylsiin sk-tarinaropeihin, joita on yhtä paljon kuin Auringon ja Valon pentuja? Seuraa meitä AuringonValon heimoon kauas Karibian lämpöön. Siellä me saalistajat ja taistelijat paljastamme sinulle salaisuutemme. Varothan askeliasi, et ehkä ole tottunut varomaan boakäärmeitä! Emme anna sinun kuitenkaan eksyä pimeyteen. Tule kanssamme saalistamaan palmujen varjoon, taistelemaan kojootteja vastaan, uimaan kilpaa Säteiden lammessa, kuuntelemaan tarinoita historiastamme ja ennen kaikkea pitämään hauskaa!​

​Kirkastakoon valo askeliasi,

- Nipsukka ja Nasunen

Nimi: Uuna
Kotisivut: http://unipolku.suntuubi.com

17.10.2016 22:35
"Valkoinen kolli istui suuren tammen alla kellertävä vanha naaras vierellään. Vanha naaras katseli oppilastaan arvioiden.

- Oletko varmasti valmis tähän? naaras kysyi epäröiden oppilaaltaan, joka oli kääntänyt katseensa pois naaraan kasvoista.

- Olen, kolli naukui.

Valkean kollin poskelle vierähti lämmin kyynel kun hänen mestarinsa nyökkäsi ja nousi.

- Uskon, että pärjäät, kellertävä kissa naukui.

Pian kolli näki mestarinsa jolkottavan kohti auringon laskua, joka loisti oranssihtavan kauniina."Hei, arvon kulkija. Tervetuloa Unipolkuun, paikkaan jossa kaikki on mahdollista. Unipolussa otetaan vastaan konkarit, että aloittelijat. UP on fantasiatarinaroolipeli, jonka ideana toimi Erin Hunterin kirjasarja nimeltään Soturikissat. Siis tämä on yksi miljoonista tarinaroolipeleistä, mutta kaipa sekin ansaitsee alkunsa? Aloitimme tiemme syksyn alussa vuonna 2016. Haluatko hypätä mukaan seikkailuun, vai seurata sivusta UP:n ajanlaskun alkua? Se nähdään toivottavasti pian, koska polkusi odottaa alkuaan!


Terveisin ylläpito, eli Kamikaze & Uuna.


©2018 Neljän Saari - suntuubi.com